mandag 31. mai 2010

Juni

Ny uke, og snart ny måned. Nå begynner sommermånedene, og jammen kom sommerværet i dag også. Det ønskes hjertelig velkommen.

I dag har jeg shoppet ny tripp-trappstol til Emilie, og sikkerhetsgrinder til trappene våre. Emilie kryper nemlig i hurtig tempo bakover, sidelengs og rundt i ring. Framoverkrypingen lar foreløpig vente på seg (til Emilies store frustrasjon), men den dagen teknikken plutselig sitter, er kjellertrappa plutselig farlig nær og skummelt bratt. Så det skal bli godt å få opp grinder nå, før uhellet er ute.

Hun har blitt så flink til å leke med ball de siste dagene. Det var pappa'n som begynte med det her om dagen, og nå ler hun høyt når hun får ballen i fanget, og kaster den videre, for så å vente spent på å få den tilbake.

Ellers har de siste dagene vært ganske stille og rolige. Kristian har hatt jobbehelg, og Emilie og jeg har kost oss hjemme, og i går var vi på søndagsfrokost hos mamma og pappa, selvfølgelig. Det er vi hver eneste søndag, så sant de ikke er ute og farter med bobilen sin. Veldig koselig for oss alle sammen, og det er nesten litt vanskelig å bryte opp noen ganger. Det kan være langt ut på dagen før jeg kommer meg hjem fra disse søndagsfrokostene.

Nå er det sommer. Ha en fin første junidag i morgen. :)





Lille lykke i ny stol. Hun satt egentlig og lo høyt, og syntes visst at det var veldig stas å sitte der. Men hver gang lyset i telefonkameraet begynte å lyse ble hun helt alvorlig. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar