lørdag 1. januar 2011

En hyllest (i ord og bilder) til året som gikk, og til det som har begynt

Da har 2010 gått over i historien. Det har vært et begivenhetsrikt år, med Emilie som naturlig, gledesspredende midtpunkt i det meste som har skjedd.

Fra solrike dager på Egypts strender til litt kjøligere sommerferie ved svenskekysten og i Danmark. Emilies navnefest i april, og 1-årsdagen i september. Hennes første ord, første tenner, første skritt. Fine dager jeg aldri vil glemme. Mange gode måltider har blitt inntatt, hyggelige samtaler og opplevelser. Nye erfaringer, på godt og vondt. Nye venner og bekjentskaper har blitt skapt, og venner og familie har satt farge på hverdagene. Noen tunge opplevelser og utfordringer har det vært, men enda flere gleder og gode minner. Og viktigst av alt: det lille, vakre mennesket i livet vårt, som sprer så mye glede og lykke. Alle smilene, klemmene, tilliten og latteren. De blå øynene med stjerner i. Hun har blitt et lite menneske med humor og meninger. 

Nå har vi tatt fatt på et nytt år. 2011 startet med en mild, fin solskinnsdag. Endelig kunne vi være litt ute igjen, etter lang tid med kulde og forkjølelse blant både voksne og barn. Det lover godt for det nye året.

Måtte 2011 fylles med flere gode opplevelser og minner, gode venner, familie, smil og latter. Godt nytt år, alle sammen.




Hytta på Gol, vinterferien 2010. Emilie og jeg reiste sammen med mamma og pappa, mens Kristian dro på fotballtur til Liverpool.







Mor- og babyyoga i Sarpsborg. Et herlig kurs på 8 ganger, som vi gikk på vinteren 2010. Anbefales. :)










En drøm som gikk i oppfyllelse. Delfinkyss i Egypt, mars/april 2010.




Verdens herligste, Lille Lykke. Dette bildet ble brukt i programheftet til navnefesten (HEF) i april.







Emilies navnefest, 24. april 2010. En av de beste dagene jeg kan huske.







På campingferie i Danmark. Emilie, Kristian og jeg møtte mamma og pappa på en campingplass utenfor København, hvor vi hadde noen deilige dager.









Grilling og feriekos på mamma og pappas hytte på Løkholmen. Nesten 3 deilige uker var vi så heldige at vi fikk låne hytta i sommer.




En deilig sommerdag på sjøen sammen med svigerfar. Emilies første båttur.




Bursdagen min i august.




Emilie på golfbanen med Kristian, tidlig høst. Mammapermisjonen er over, og jeg sitter på skolebenken. 









Bordet er dekket til rosafest. Emilies 1-årsdag feiret vi med hele den nærmeste familien hjemme hos mamma og pappa, ettersom vår egen stue ikke strekker til ved så store selskap.










Emilies aller første aketur, sammen med tantebarnet mitt, Silje. Emilie og Silje koste seg masse sammen på nyttårsdagen. Flinke Silje var til og med "barnevakt", så hu mor fikk dusjet og stelt seg litt.





Emilie hjelper til med dekking av festlig nyttårsbord for 2 (3). Den siste dagen i 2010.







Bordet ferdig dekket med nyttårstapas for 2 (+). Fylte paprika, spanske kjøttboller med tomatsaus, enchiladas, bakte tomater, fetaost og oliven, asparges med parmaskinke og brie, ovnsbakte poteter.









Ekte kjærlighet. Lille Lykke.






GODT NYTT ÅR!

1 kommentar:

  1. Flere som synes at det er vanskelig å redigere blogginnlegg med Google Chrome? Det blir veldig rotete, synes jeg...

    SvarSlett