mandag 28. juni 2010

Småbarn gir mange gleder

Da er ferien godt i gang. Ettersom vår egen hytte ser ut som et rasert byggefelt pga forsinkede vann- og kloakkarbeider, har vi fridd til mamma og pappa og får låne hytta deres på Løkholmen i noen dager. Vi blir nok nødt til å sloss med farmor og farfar om den etter hvert, men håper vi kan kose oss her en god stund til i hvert fall. Vi ønsker oss ikke rekkehusferie, for å si det på den måten. Det er jo litt kjedelig, for jeg hadde gledet meg til den første sommeren på hytta med Emilie. Men nå blir det jo den første sommeren på Løkholmen med henne i stedet, og gledene er vel like mange og like store enten vi er her eller der.

På lørdag hadde solstråla vår minibursdag, og ble 9 måneder. Det er ikke fritt for at mammaen blir litt sentimental og mimrete når vi har slike jubileum i huset. De 9 månedene har gått så fort. Så mye glede et så lite menneske kan skape.

9-månedersdagen ble også dagen hvor hun endelig klarte å krype framover, etter mange, mange uker med kryping i ring og bakover. Frustrasjonen har vært stor! Endelig kommer hun seg altså riktig vei. Det er nå man ser hvor viktig det er å vaske og skrubbe hver eneste krik og krok, for hun kommer seg jo fram over alt. Så i dag er det fram med vaskebøtta og vaske hele hytta.

Søndag var vi i bursdagsselskap til Emilies tante Siri hjemme hos farfar og Lone. Det var et veldig hyggelig selskap, med Kristians "hele tjukke slekta", og det nærmest myldret av småbarn. Emilie koste seg masse på farfars fang, spiste maten sin med god fornøyelse og synes visst at selskapslivet er flotte greier. Tante Siri er også veldig flink til å passe på henne, og Emilie kommer nok til å kose seg masse med den unge tanta si.

I selskapet oppdaget jeg også Emilies første tann. En bitteliten, nesten gjennomsiktig takkete tannebiss nede i munnen. Det var altså mye nytt som skjedde da hun rundet 9 måneder.

Jeg gleder meg til å skape mange nye minner sammen framover, jenta mi. Du er min store, lille kjærlighet.

Nå venter vi på sommerværet. God sommer alle sammen. Fyll den med gode minner.




Gladeste jenta på hele Løkholmen







NB. Husk at dere kan stemme på Lano-ungen her  en gang hver eneste dag i hele sommer. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar