torsdag 5. august 2010

Glødende allsang

I går var jeg på Allsang på grensen sammen med Merete. Gutta var hjemme med gullungene, mens vi frydet TV2 med gullstrupene våre (ja, jeg er nesten helt sikker på at våre klokkeklare røster ble spesielt lagt merke til blant de 9500 andre som også var der). Det var en veldig koselig kveld (om enn litt kaldt), og altså veldig mye folk. Høydepunktet var uten tvil Madcon sine to innslag. Gutta kan skape liv og stemning i hvert fall. Å se alle niogethalvttusen menneskene danse glow-dansen (den fra pauseinnslaget på Eurovision i Oslo) var ganske flott. Det blir morsomt å se på TV i kveld. Blir sikkert fine TV-bilder.

Til og fra festningen benyttet vi oss av allsang-taxiene, i stedet for å styre og stresse med parkering og køkjøring. Halden taxi setter opp maxi-taxier som kjører fra Tista senter og fra havna til festningen (og tilbake igjen) for bare 25,- pr. pers. Ordningen funket perfekt, og den lille køen som var ble tatt raskt unna, fordi taxiene kom raskt etter hverandre.

Neste gang skal vi ha med oss campingstoler, pledd og piknikkurv, for vi frøs litt utover kvelden og ble så sultne underveis at vi måtte kjøpe oss peppes-pizzabit til overpris. Ellers var det en kjempeflott kveld - med veldig godt selskap, Merete.




En liten del av de 9500 som hadde funnet veien til festningen i går.









En annen liten del av folkemassen. :)






____________________________________________________

Det er fortsatt mulig å stemme på Lanoungen 2010 HER. Nå har vi rundet 300 stemmer. Tusen alle som stemmer på jenta vår. :)
____________________________________________________ 

2 kommentarer:

  1. Da gleder jeg meg til å se og høre dere på TV i kveld:-)

    SvarSlett
  2. Hmm - vi ble visst ikke "oppdaget" denne gangen likevel. ;-)

    SvarSlett